Борисов предлага варианти за министър - председател: Лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Борисов предлага варианти за министър - председател: Лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Ако искаме мощно да излезем от кризата, вариантът съм аз

Борисов предлага разновидности за министър - ръководител: 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще предложи на управителните органи на партията два разновидността за министър-председател, написа.

" Ако желаеме мощно да излезем от рецесията, разновидността съм аз. Не виждам съперник и те доста бързо ще се подредят. Много от тях са ми били вицепремиери, министри. Вариант Б - безпристрастен човек, който да може да мине и още един път да създадем опит със съглашение, без значение в кой мандат ще отиде, техническо държавно управление с шест месеца, три месеца, девет месеца живот. Просто в този момент би трябвало да дадем нещо на Родината, на страната, на хората, което в тази рецесия е належащо ", сподели Борисов.

На среща с младежката организация на ГЕРБ във Враца Бойко Борисов изрично отхвърли предлагането на " Български напредък " страната ни да блокира самодейностите на Нидерландия в европейските институции като взаимен отговор на отхвърли на кралството да ни поддържа за Шенген.

" Какви заявления ще вършиме, това е един от най-големите донори в Съюза и е обикновено като си дават парите на такива като нас, да желаят има ред, правда и правдивост. А и да им се пази външната граница. Ние би трябвало по най-бързия метод, с цел да не завличаме и Румъния, да създадем държавно управление, за 20-30 да подсигуряваме сигурността на границата и да вървим пакет с трите страни ".
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР